Current

tacksamfinalkranshemsidan-01

Sommaren 2019 spelar jag i Commedia föreställningen Vulgära Efterspel. 
Mer info om föreställningen finns här: http://www.teater7.com Sex fiaskon och en doktor-01Sommaren 2018 spelar jag i Commedia föreställningen Sex fiaskon och en doktor.
Mer info om föreställningen finns här: http://www.teater7.com


affisch 3commedia-01


 moliere

Det påtvingade äktenskapet är en klassisk komedi där kärlek, makt och pengar står i fokus. I sommar bjuder vi på en Molièreafton med musik, dans och dramatik i sann 1700-tals anda med influenser från Commedia dell’arte. 

Den gamla gubben Sganarelle friar till den betydligt yngre kvinnan Dorimène som drömmer om rikedomar och frihet. Sganarelle får kalla fötter & söker råd hos ett gäng doktorer, men detta gör bara saken värre & inget blir som han tänkt.

Regi: Micke Klingvall

Skådespelare: Ola Wallinder, Amanda Jalmberger och Per Christian Mollan

Premiär: 17 juni


PersonlighetstestetHandling: Sofie är inte som de andra barnen, hon har inte Facebook, tittar inte på Idol och klär sig inte i det senaste modet. En dag fantiserar hon ihop en helt ny värld, där lösningarna på hennes problem verkar finnas inom räckhåll.  Hon får ett erbjudande som hon inte kan tacka nej till. En möjlighet till att bli det finaste man kan bli – populär. Hon behöver bara se om hon klarar ett test i tre delar – Personlighetstestet! Sofie kastar sig ut i äventyret, men vet hon egentligen vad hon ger sig in på? Följ med oss på en magisk resa där allt är möjligt!

Regi: Micke Klingvall

Skådespelare: Amanda Jalmberger och Ola Wallinder

Manus: Ola Wallinder, efter en idé av: Ola Wallinder/Isabel Juhrén

Musik: Anders Ny och William Lövgren Bilby
Sångtext: Ola Wallinder

Biljetter och speltider